Menu
- PoniedziałekPon
19.04
- WtorekWt
20.04
- ŚrodaŚr
21.04
- CzwartekCzw
22.04
- PiątekPt
23.04
- SobotaSob
24.04
Śniadanie
Kanapka z pieczonym indykiem, dipem kaparowym, warzywami oraz pieczywem
II Śniadanie
Brownie z batatów z salsą gruszkową z miętą
Obiad
Rolada marchewkowa z kurczakiem podana na warzywnym ratatouille oraz puree z kalafiora i ziemniaków
Podwieczorek
Kokosowa zupa curry z tofu i warzywami chińskimi
Kolacja
Buraczane naleśniki owsiane faszerowane szpinakiem z serem feta
Śniadanie
Ryż na mleku z musem multiwitaminowym oraz orzechami i granatem
II Śniadanie
Barszcz ukraiński z fasolą, ziemniakami i koprem
Obiad
Bitki ze schabu w sosie ciemnym, ziemniaki z wody oraz mizeria z miętą
Podwieczorek
Budyń jaglany a'la snickers z orzechami arachidowymi
Kolacja
Libański Tabbouleh z bulgurem, warzywami i natką pietruszki
Śniadanie
Pasztet z białej fasoli ze słupkami warzyw oraz pieczywem
II Śniadanie
Mocno zielony koktajl z algami
Obiad
Pełnoziarniste penne z polędwiczką wieprzową, podgrzybkiem i rukolą w sosie maślanym z parmezanem
Podwieczorek
Orientalna sałatka z kurczakiem w sezamie z kiełkami, rzepą, papryką i ogórkiem z balsamicznym dressingiem
Kolacja
Zapiekane bataty z pieczarkami i soczewicą
Śniadanie
Hummus z pieczoną zieloną papryką podany z warzywami oraz żytnią bułką
II Śniadanie
Amerykańska sałatka Cobb z indykiem gotowanym w białym winie, awokado i serem pleśniowym
Obiad
Saltimbocca z kurczaka z szałwią i szynką parmeńską z zielonym risotto oraz marchewkami z estragonem
Podwieczorek
Smoothie truskawkowo-bananowe na napoju migdałowym
Kolacja
Krem z dojrzewających w słońcu pomidorów z pieczoną tortillą
Śniadanie
Czekoladowa owsianka na napoju sojowym z orzechami, suszoną morwą i malinami
II Śniadanie
Galaretka z czarnych porzeczek z bezami z erytrolu, jagodami goji oraz borówkami
Obiad
Morszczuk w sosie cytrynowym, kasza jaglana oraz sałatka z fenkuła, selera naciowego i pomarańczy
Podwieczorek
Sałatka z serem camembert, winogronem oraz selerem naciowym z dressingiem orzechowym z kardamonem
Kolacja
Warzywny pęczak na styl meksykański z parmezanem i świeżą bazylią
Śniadanie
Czekoladowa owsianka na napoju sojowym z orzechami, suszoną morwą i malinami
II Śniadanie
Galaretka z czarnych porzeczek z bezami z erytrolu, jagodami goji oraz borówkami
Obiad
Indyk pieczony w marynacie musztardowo-czosnkowej z kaszą jaglaną oraz sałatką z fenkuła,selera naciowego i pomarańczy
Podwieczorek
Sałatka z serem camembert, winogronem oraz selerem naciowym z dressingiem orzechowym z kardamonem
Kolacja
Warzywny pęczak na styl meksykański z parmezanem i świeżą bazylią
- PoniedziałekPon
16.11
- WtorekWt
17.11
- ŚrodaŚr
18.11
- CzwartekCzw
19.11
- PiątekPt
20.11
- SobotaSob
21.11
Śniadanie
Pasta z groszku i awokado z pieczywem graham i warzywami
II Śniadanie
Korzenne gruszki z kremem z mascarpone i posypką z komosy
Obiad
Schabowe roladki w sosie śliwkowym, risotto a'la milanese, surówka z marchewki i jabłka
Śniadanie
Kawowa owsianka z papają i jagodami goji
II Śniadanie
Sałatka z szynką dojrzewającą, winogronem, słonecznikiem, marynowaną mozzarellą i pomarańczowym sosem winegret
Obiad
Szaszłyk drobiowy, frytki z warzyw korzeniowych, sos jogurtowo-ziołowy
Śniadanie
Szaszłyk drobiowy, frytki z warzyw korzeniowych, sos jogurtowo-ziołowy
II Śniadanie
Bowl warzywno-owocowy
Obiad
Strogonow drobiowy z papryką, plackami szpinakowymi i jogurtem greckim
Śniadanie
Omlet czekoladowy z musem malinowym i bitą śmietaną z ricotty
II Śniadanie
Krem z pieczonych białych warzyw z pesto z rukoli i posypką gryczaną
Obiad
Pieczona polędwiczka wieprzowa w leśnym sosie grzybowo-jałowcowym, puree chrzanowe, buraczki na ciepło
Śniadanie
Paprykowa rolada z ziołowym twarożkiem i warzywami
II Śniadanie
Fit bajaderka
Obiad
Pieczony łosoś w sosie kaparowym, kasza bulgur, fit colesław
Śniadanie
Paprykowa rolada z ziołowym twarożkiem i warzywami
II Śniadanie
Fit bajaderka
Obiad
Pieczony łosoś w sosie kaparowym, kasza bulgur, fit colesław
- PoniedziałekPon
19.04
- WtorekWt
20.04
- ŚrodaŚr
21.04
- CzwartekCzw
22.04
- PiątekPt
23.04
- SobotaSob
24.04
Śniadanie
Kanapka z pieczonym indykiem, dipem kaparowym, warzywami oraz pieczywem b/l
II Śniadanie
Brownie z batatów z salsą gruszkową z miętą
Obiad
Rolada marchewkowa z kurczakiem podana na warzywnym ratatouille oraz puree z kalafiora i ziemniaków b/l
Podwieczorek
Kokosowa zupa curry z tofu i warzywami chińskimi
Kolacja
Buraczane naleśniki owsiane faszerowane szpinakiem z serem feta b/l
Śniadanie
Ryż na mleku z musem multiwitaminowym oraz orzechami i granatem b/l
II Śniadanie
Barszcz ukraiński z fasolą, ziemniakami i koprem b/l
Obiad
Bitki ze schabu w sosie ciemnym, ziemniaki z wody oraz mizeria z miętą b/l
Podwieczorek
Budyń jaglany a'la snickers z orzechami arachidowymi
Kolacja
Libański Tabbouleh z bulgurem, warzywami i natką pietruszki
Śniadanie
Pasztet z białej fasoli ze słupkami warzyw oraz pieczywem
II Śniadanie
Mocno zielony koktajl z algami
Obiad
Pełnoziarniste penne z polędwiczką wieprzową, podgrzybkiem i rukolą w sosie maślanym z parmezanem b/l
Podwieczorek
Orientalna sałatka z kurczakiem w sezamie z kiełkami, rzepą, papryką i ogórkiem z balsamicznym dressingiem i
Kolacja
Zapiekane bataty z pieczarkami i soczewicą b/l
Śniadanie
Hummus z pieczoną zieloną papryką podany z warzywami oraz żytnią bułką
II Śniadanie
Amerykańska sałatka Cobb z indykiem gotowanym w białym winie, awokado i serem mozzarella bez laktozy
Obiad
Saltimbocca z kurczaka z szałwią i szynką parmeńską z zielonym risotto oraz marchewkami z estragonem b/l
Podwieczorek
Smoothie truskawkowo-bananowe na napoju migdałowym b/l
Kolacja
Krem z dojrzewających w słońcu pomidorów z pieczoną tortillą
Śniadanie
Czekoladowa owsianka na napoju sojowym z orzechami, suszoną morwą i malinami
II Śniadanie
Galaretka z czarnych porzeczek z bezami z erytrolu, jagodami goji oraz borówkami
Obiad
Morszczuk w sosie cytrynowym, kasza jaglana oraz sałatka z fenkuła, selera naciowego i pomarańczy b/l
Podwieczorek
Sałatka z serem feta bez laktozy, winogronem oraz selerem naciowym z dressingiem orzechowym z kardamonem
Kolacja
Warzywny pęczak na styl meksykański z parmezanem i świeżą bazylią
Śniadanie
Czekoladowa owsianka na napoju sojowym z orzechami, suszoną morwą i malinami
II Śniadanie
Galaretka z czarnych porzeczek z bezami z erytrolu, jagodami goji oraz borówkami
Obiad
Indyk pieczony w marynacie musztardowo-czosnkowej z kaszą jaglaną oraz sałatką z fenkuła,selera naciowego i pomarańczy
Podwieczorek
Sałatka z serem feta bez laktozy, winogronem oraz selerem naciowym z dressingiem orzechowym z kardamonem
Kolacja
Warzywny pęczak na styl meksykański z parmezanem i świeżą bazylią
- PoniedziałekPon
16.11
- WtorekWt
17.11
- ŚrodaŚr
18.11
- CzwartekCzw
19.11
- PiątekPt
20.11
- SobotaSob
21.11
Śniadanie
Pasta z groszku i awokado z pieczywem graham i warzywami
II Śniadanie
Korzenne gruszki z kremem sernikowym i posypką z komosy b/l
Obiad
Schabowe roladki w sosie śliwkowym, risotto a'la milanese, surówka z marchewki i jabłka b/l
Śniadanie
Kawowa owsianka z papają i jagodami goji b/l
II Śniadanie
Sałatka z szynką dojrzewającą, winogronem, słonecznikiem, marynowaną mozzarellą i pomarańczowym sosem winegret b/l
Obiad
Szaszłyk drobiowy, frytki z warzyw korzeniowych, sos jogurtowo-ziołowy b/l
Śniadanie
Granola z jogurtem multiwitamina b/l
II Śniadanie
Bowl warzywno-owocowy
Obiad
Strogonow drobiowy z papryką, plackami szpinakowymi i jogurtem greckim b/l
Śniadanie
Omlet czekoladowy z musem malinowym i bitą śmietaną z jogurtu greckiego b/l
II Śniadanie
Krem z pieczonych białych warzyw z pesto z rukoli i posypką gryczaną b/l
Obiad
Pieczona polędwiczka wieprzowa w leśnym sosie grzybowo-jałowcowym, puree chrzanowe, buraczki na ciepło b/l
Śniadanie
Paprykowa rolada z ziołowym twarożkiem i warzywami b/l
II Śniadanie
Fit bajaderka
Obiad
Pieczony łosoś w sosie kaparowym, kasza bulgur, fit colesław b/l
Śniadanie
Paprykowa rolada z ziołowym twarożkiem i warzywami b/l
II Śniadanie
Fit bajaderka
Obiad
Pieczony łosoś w sosie kaparowym, kasza bulgur, fit colesław b/l
- PoniedziałekPon
19.04
- WtorekWt
20.04
- ŚrodaŚr
21.04
- CzwartekCzw
22.04
- PiątekPt
23.04
- SobotaSob
24.04
Śniadanie
Kanapka z pieczonym indykiem, dipem kaparowym, warzywami oraz pieczywem bezglutenowym
II Śniadanie
Brownie z batatów z salsą gruszkową z miętą
Obiad
Rolada marchewkowa z kurczakiem podana na warzywnym ratatouille oraz puree z kalafiora i ziemniaków
Podwieczorek
Kokosowa zupa curry z tofu i warzywami chińskimi
Kolacja
Buraczane naleśniki owsiane faszerowane szpinakiem z serem feta
Śniadanie
Ryż na mleku z musem multiwitaminowym oraz orzechami i granatem
II Śniadanie
Barszcz ukraiński z fasolą, ziemniakami i koprem
Obiad
Bitki ze schabu w sosie ciemnym, ziemniaki z wody oraz mizeria z miętą b/g
Podwieczorek
Budyń jaglany a'la snickers z orzechami arachidowymi
Kolacja
Libański Tabbouleh z kaszą gryczaną, warzywami i natką pietruszki
Śniadanie
Pasztet z białej fasoli ze słupkami warzyw oraz pieczywem bezglutenowym
II Śniadanie
Mocno zielony koktajl z algami
Obiad
Bezglutenowe penne z polędwiczką wieprzową, podgrzybkiem i rukolą w sosie maślanym z parmezanem
Podwieczorek
Orientalna sałatka z kurczakiem w sezamie z kiełkami, rzepą, papryką i ogórkiem z balsamicznym dressingiem
Kolacja
Zapiekane bataty z pieczarkami i soczewicą
Śniadanie
Hummus z pieczoną zieloną papryką podany z warzywami oraz bułką bezglutenową
II Śniadanie
Amerykańska sałatka Cobb z indykiem gotowanym w białym winie, awokado i serem pleśniowym
Obiad
Saltimbocca z kurczaka z szałwią i szynką parmeńską z zielonym risotto oraz marchewkami z estragonem
Podwieczorek
Smoothie truskawkowo-bananowe na napoju migdałowym
Kolacja
Krem z dojrzewających w słońcu pomidorów z pieczoną tortillą bezglutenową
Śniadanie
Czekoladowa owsianka bezglutenowa na napoju sojowym z orzechami, suszoną morwą i malinami
II Śniadanie
Galaretka z czarnych porzeczek z bezami z erytrolu, jagodami goji oraz borówkami
Obiad
Morszczuk w sosie cytrynowym, kasza jaglana oraz sałatka z fenkuła, selera naciowego i pomarańczy
Podwieczorek
Sałatka z serem camembert, winogronem oraz selerem naciowym z dressingiem orzechowym z kardamonem
Kolacja
Warzywna, biała kasza gryczana na styl meksykański z parmezanem i świeżą bazylią
Śniadanie
Czekoladowa owsianka bezglutenowa na napoju sojowym z orzechami, suszoną morwą i malinami
II Śniadanie
Galaretka z czarnych porzeczek z bezami z erytrolu, jagodami goji oraz borówkami
Obiad
Morszczuk w sosie cytrynowym, kasza jaglana oraz sałatka z fenkuła, selera naciowego i pomarańczy
Podwieczorek
Sałatka z serem camembert, winogronem oraz selerem naciowym z dressingiem orzechowym z kardamonem
Kolacja
Warzywna, biała kasza gryczana na styl meksykański z parmezanem i świeżą bazylią
- PoniedziałekPon
16.11
- WtorekWt
17.11
- ŚrodaŚr
18.11
- CzwartekCzw
19.11
- PiątekPt
20.11
- SobotaSob
21.11
Śniadanie
Pasta z groszku i awokado z pieczywem bezglutenowym i warzywami
II Śniadanie
Korzenne gruszki z kremem z mascarpone i posypką z komosy
Obiad
Schabowe roladki w sosie śliwkowym, risotto a'la milanese, surówka z marchewki i jabłka
Śniadanie
Sałatka z szynką dojrzewającą, winogronem, słonecznikiem, marynowaną mozzarellą i pomarańczowym sosem winegret
II Śniadanie
Sałatka z szynką dojrzewającą, winogronem, słonecznikiem, marynowaną mozzarellą i pomarańczowym sosem winegret
Obiad
Szaszłyk drobiowy, frytki z warzyw korzeniowych, sos jogurtowo-ziołowy
Śniadanie
Granola z jogurtem multiwitamina b/g
II Śniadanie
Bowl warzywno-owocowy
Obiad
Strogonow drobiowy z papryką, plackami szpinakowymi i jogurtem greckim b/g
Śniadanie
Omlet czekoladowy z musem malinowym i bitą śmietaną z ricotty b/g
II Śniadanie
Krem z pieczonych białych warzyw z pesto z rukoli i posypką gryczaną
Obiad
Pieczona polędwiczka wieprzowa w leśnym sosie grzybowo-jałowcowym, puree chrzanowe, buraczki na ciepło
Śniadanie
Paprykowa rolada z ziołowym twarożkiem i warzywami b/g
II Śniadanie
Fit bajaderka b/g
Obiad
Pieczony łosoś w sosie kaparowym, kasza jaglana, fit colesław b/g
Śniadanie
Paprykowa rolada z ziołowym twarożkiem i warzywami b/g
II Śniadanie
Fit bajaderka b/g
Obiad
Pieczony łosoś w sosie kaparowym, kasza jaglana, fit colesław b/g
- PoniedziałekPon
19.04
- WtorekWt
20.04
- ŚrodaŚr
21.04
- CzwartekCzw
22.04
- PiątekPt
23.04
- SobotaSob
24.04
Śniadanie
Kanapka z pieczonym indykiem, dipem kaparowym, warzywami oraz pieczywem diab.
II Śniadanie
Brownie z batatów z salsą gruszkową z miętą diab.
Obiad
Rolada marchewkowa z kurczakiem podana na warzywnym ratatouille oraz komosa ryżowa
Podwieczorek
Kokosowa zupa curry z tofu i warzywami chińskimi
Kolacja
Buraczane naleśniki owsiane faszerowane szpinakiem z serem feta
Śniadanie
Ryż pełnoziarnisty na mleku z musem z kiwi oraz orzechami i granatem
II Śniadanie
Barszcz ukraiński z fasolą, ziemniakami i koprem
Obiad
Bitki ze schabu w sosie ciemnym, ziemniaki z wody oraz mizeria z miętą
Podwieczorek
Sałatka grecka
Kolacja
Libański Tabbouleh z bulgurem, warzywami i natką pietruszki
Śniadanie
Pasztet z białej fasoli ze słupkami warzyw oraz pieczywem diab.
II Śniadanie
Mocno zielony koktajl z algami
Obiad
Pełnoziarniste penne z polędwiczką wieprzową, podgrzybkiem i rukolą w sosie maślanym z parmezanem
Podwieczorek
Orientalna sałatka z kurczakiem w sezamie z kiełkami, rzepą, papryką i ogórkiem z balsamicznym dressingiem diab.
Kolacja
Zapiekane bataty z pieczarkami i soczewicą
Śniadanie
Hummus z pieczoną zieloną papryką podany z warzywami oraz żytnią bułką
II Śniadanie
Amerykańska sałatka Cobb z indykiem gotowanym w białym winie, awokado i serem pleśniowym
Obiad
Saltimbocca z kurczaka z szałwią i szynką parmeńską z zielonym risotto oraz marchewkami z estragonem diab.
Podwieczorek
Smoothie truskawkowo-bananowe na napoju migdałowym diab.
Kolacja
Krem z dojrzewających w słońcu pomidorów z pieczoną tortillą
Śniadanie
Czekoladowa owsianka na napoju sojowym z orzechami, suszoną morwą i malinami diab.
II Śniadanie
Orzechowy twarożek ze szczypiorkiem podany z ogórkiem i pieczywem graham
Obiad
Morszczuk w sosie cytrynowym, kasza jaglana oraz sałatka z fenkuła, selera naciowego i pomarańczy diab.
Podwieczorek
Sałatka z serem camembert, granatem oraz selerem naciowym z dressingiem orzechowym z kardamonem
Kolacja
Warzywny pęczak na styl meksykański z parmezanem i świeżą bazylią
Śniadanie
Czekoladowa owsianka na napoju sojowym z orzechami, suszoną morwą i malinami diab.
II Śniadanie
Orzechowy twarożek ze szczypiorkiem podany z ogórkiem i pieczywem graham
Obiad
Indyk pieczony w marynacie musztardowo-czosnkowej z kaszą jaglaną oraz sałatką z fenkuła,selera naciowego i pomarańczy diab.
Podwieczorek
Sałatka z serem camembert, granatem oraz selerem naciowym z dressingiem orzechowym z kardamonem
Kolacja
Warzywny pęczak na styl meksykański z parmezanem i świeżą bazylią
- PoniedziałekPon
19.04
- WtorekWt
20.04
- ŚrodaŚr
21.04
- CzwartekCzw
22.04
- PiątekPt
23.04
- SobotaSob
24.04
Śniadanie
Kanapka z żółtym serem, warzywami, ziołowym masełkiem oraz żytnim chlebem razowym
II Śniadanie
Brownie z batatów z salsą gruszkową z miętą
Obiad
Kotlety serowe podane na warzywnym ratatouille z puree z kalafiora i ziemniaka
Podwieczorek
Kokosowa zupa curry z tofu i warzywami chińskimi
Kolacja
Buraczane naleśniki owsiane faszerowane szpinakiem z serem feta
Śniadanie
Ryż na mleku z musem multiwitaminowym oraz orzechami i granatem
II Śniadanie
Barszcz ukraiński z fasolą, ziemniakami i koprem
Obiad
Kotlety z ciecierzycy, pora i marchwi z ziemniakami z koperkiem oraz mizerią z miętą
Podwieczorek
Budyń jaglany a'la snickers z orzechami arachidowymi
Kolacja
Libański Tabbouleh z bulgurem, warzywami i natką pietruszki
Śniadanie
Pasztet z białej fasoli ze słupkami warzyw oraz pieczywem
II Śniadanie
Mocno zielony koktajl z algami
Obiad
Pełnoziarniste penne z wędzonym tofu, podgrzybkiem oraz rukolą
Podwieczorek
Orientalna sałatka wegetariańska z kiełkami, rzepą, papryką i ogórkiem z balsamicznym dressingiem
Kolacja
Zapiekane bataty z pieczarkami i soczewicą
Śniadanie
Hummus z pieczoną zieloną papryką podany z warzywami oraz żytnią bułką
II Śniadanie
Meksykańska sałatka z komosą ryżową, fasolą i sosem z limonki
Obiad
Szaszłyk z tofu z zielonym rissotto oraz mini marchewkami z estragonem
Podwieczorek
Smoothie truskawkowo-bananowe na napoju migdałowym
Kolacja
Krem z dojrzewających w słońcu pomidorów z pieczoną tortillą
Śniadanie
Czekoladowa owsianka na napoju sojowym z orzechami, suszoną morwą i malinami
II Śniadanie
Galaretka z czarnych porzeczek z bezami z erytrolu, jagodami goji, borówkami i miętą
Obiad
Kotlety z czarnej fasoli z kaszą jaglaną oraz sałatką z fenkuła, selera naciowego i pomarańczy
Podwieczorek
Sałatka z serem camembert, winogronem oraz selerem naciowym z dressingiem orzechowym z kardamonem
Kolacja
Warzywny pęczak na styl meksykański z parmezanem i świeżą bazylią
Śniadanie
Czekoladowa owsianka na napoju sojowym z orzechami, suszoną morwą i malinami
II Śniadanie
Galaretka z czarnych porzeczek z bezami z erytrolu, jagodami goji, borówkami i miętą
Obiad
Kotlety z czarnej fasoli z kaszą jaglaną oraz sałatką z fenkuła, selera naciowego i pomarańczy
Podwieczorek
Sałatka z serem camembert, winogronem oraz selerem naciowym z dressingiem orzechowym z kardamonem
Kolacja
Warzywny pęczak na styl meksykański z parmezanem i świeżą bazylią
- PoniedziałekPon
16.11
- WtorekWt
17.11
- ŚrodaŚr
18.11
- CzwartekCzw
19.11
- PiątekPt
20.11
- SobotaSob
21.11
Śniadanie
Pasta z groszku i awokado z pieczywem graham i warzywami
II Śniadanie
Korzenne gruszki z kremem z mascarpone i posypką z komosy
Obiad
Kotlety z ciecierzycy z brokułem w sosie śliwkowym, risotto a'la milanese, surówka z marchewki i jabłka
Śniadanie
Kawowa owsianka z papają i jagodami goji
II Śniadanie
Sałatka z ciecierzycą, winogronem, słonecznikiem, marynowaną mozzarellą i pomarańczowym sosem winegret
Obiad
Szaszłyk z tofu, frytki z warzyw korzeniowych, sos jogurtowo-ziołowy
Śniadanie
Granola z jogurtem multiwitamina
II Śniadanie
Bowl warzywno-owocowy
Obiad
Strogonow warzywny z papryką i zielonym groszkiem, plackami szpinakowymi i jogurtem greckim
Śniadanie
Omlet czekoladowy z musem malinowym i bitą śmietaną z ricotty
II Śniadanie
Krem z pieczonych białych warzyw z pesto z rukoli i posypką gryczaną
Obiad
Kotlety z zielonego groszku w leśnym sosie grzybowo-jałowcowym, puree chrzanowe, buraczki na ciepło
Śniadanie
Paprykowa rolada z ziołowym twarożkiem i warzywami
II Śniadanie
Fit bajaderka
Obiad
Kotlety z batata w sosie kaparowym, kasza bulgur, fit colesław
Śniadanie
Paprykowa rolada z ziołowym twarożkiem i warzywami
II Śniadanie
Fit bajaderka
Obiad
Kotlety z batata w sosie kaparowym, kasza bulgur, fit colesław
- PoniedziałekPon
19.04
- WtorekWt
20.04
- ŚrodaŚr
21.04
- CzwartekCzw
22.04
- PiątekPt
23.04
- SobotaSob
24.04
Śniadanie
Kanapka z żółtym serem, warzywami, ziołowym masełkiem oraz żytnim chlebem razowym
II Śniadanie
Brownie z batatów z salsą gruszkową z miętą
Obiad
Pulpety rybne podane na warzywnym ratatouille oraz puree z kalafiora i ziemniaka
Podwieczorek
Kokosowa zupa curry z tofu i warzywami chińskimi
Kolacja
Buraczane naleśniki owsiane faszerowane szpinakiem z serem feta
Śniadanie
Ryż na mleku z musem multiwitaminowym oraz orzechami i granatem
II Śniadanie
Barszcz ukraiński z fasolą, ziemniakami i koprem
Obiad
Kotlety z ciecierzycy, pora i marchwi z ziemniakami z koperkiem oraz mizerią z miętą
Podwieczorek
Budyń jaglany a'la snickers z orzechami arachidowymi
Kolacja
Libański Tabbouleh z bulgurem, warzywami i natką pietruszki
Śniadanie
Pasztet z białej fasoli ze słupkami warzyw oraz pieczywem
II Śniadanie
Mocno zielony koktajl z algami
Obiad
Pełnoziarniste penne z wędzonym tofu, podgrzybkiem oraz rukolą
Podwieczorek
Orientalna sałatka wegetariańska z kiełkami, rzepą, papryką i ogórkiem z balsamicznym dressingiem
Kolacja
Zapiekane bataty z pieczarkami i soczewicą
Śniadanie
Hummus z pieczoną zieloną papryką podany z warzywami oraz żytnią bułką
II Śniadanie
Meksykańska sałatka z komosą ryżową, fasolą i sosem z limonki
Obiad
Szaszłyk z dorsza z zielonym risotto oraz mini marchewkami z estragonem
Podwieczorek
Smoothie truskawkowo-bananowe na napoju migdałowym
Kolacja
Krem z dojrzewających w słońcu pomidorów z pieczoną tortillą
Śniadanie
Czekoladowa owsianka na napoju sojowym z orzechami, suszoną morwą i malinami
II Śniadanie
Galaretka z czarnych porzeczek z bezami z erytrolu, jagodami goji, borówkami i miętą
Obiad
Morszczuk w sosie cytrynowym, kasza jaglana oraz sałatka z fenkuła, selera naciowego i pomarańczy
Podwieczorek
Sałatka z serem camembert, winogronem oraz selerem naciowym z dressingiem orzechowym z kardamonem
Kolacja
Warzywny pęczak na styl meksykański z parmezanem i świeżą bazylią
Śniadanie
Czekoladowa owsianka na napoju sojowym z orzechami, suszoną morwą i malinami
II Śniadanie
Galaretka z czarnych porzeczek z bezami z erytrolu, jagodami goji, borówkami i miętą
Obiad
Morszczuk w sosie cytrynowym, kasza jaglana oraz sałatka z fenkuła, selera naciowego i pomarańczy
Podwieczorek
Sałatka z serem camembert, winogronem oraz selerem naciowym z dressingiem orzechowym z kardamonem
Kolacja
Warzywny pęczak na styl meksykański z parmezanem i świeżą bazylią
- PoniedziałekPon
25.11
- WtorekWt
26.11
- ŚrodaŚr
27.11
- CzwartekCzw
28.11
- PiątekPt
29.11
- SobotaSob
30.11
Śniadanie
Słonecznikowa pasta z buraka z pieczywem pumpernikiel i warzywami
II Śniadanie
Jogurt straciatella z płatkami owsianymi, gruszką i orzechami włoskimi
Obiad
Grillowany łosoś w sosie jogurtowo-ziołowym, pieczone ziemniaki, surówka z marchwi i gruszki
Śniadanie
Owsianka kokosowa z musem z kiwi, grysem malinowym i sezamem
II Śniadanie
Wege panna cotta z domową frużeliną z owoców leśnych
Obiad
Wege pulpety w sosie meksykańskim, ryż z fasolą pinto, salsa pico
Śniadanie
Święto - brak dostaw
II Śniadanie
Święto - brak dostaw
Obiad
Święto - brak dostaw
Śniadanie
Śniadaniowe quasadillas wegetariańskie
II Śniadanie
Sałatka z batatami pieczonymi, granatem, serem feta i cytrynowym sosem vinegret
Obiad
Kotlety z czerwonej soczewicy w lekkim sosie grzybowym, zielone kluski śląskie, surówka z czerwonej kapusty
Śniadanie
Ryż na mleku z prażonym jabłkiem, jogurtem i cynamonem
II Śniadanie
Sałatka z jajkiem, ogórkiem, kukurydzą, sosem i grzankami
Obiad
Ziołowy dorsz z pieca w sosie cytrynowym, soczewica i brokuł na parze
Śniadanie
Ryż na mleku z prażonym jabłkiem, jogurtem i cynamonem
II Śniadanie
Sałatka z jajkiem, ogórkiem, kukurydzą, sosem i grzankami
Obiad
Ziołowy dorsz z pieca w sosie cytrynowym, soczewica i brokuł na parze
Sprawdź co przygotowaliśmy dla Ciebie w tym tygodniu.
Do przygotowywania zdrowych posiłków w cateringu dietetycznym FitKurier wykorzystujemy produkty, warzywa i owoce w większości od lokalnych producentów. Wszystkie zdrowe posiłki które dla Ciebie przygotowujemy mają bardzo wyrazisty i naturalny smak.
W jaki sposób podgrzać moją dietę pudełkową?
Zanurzenie pudełka w gorącej wodzie: Do garnka z wrzącą wodą zanurz pudełko. Proces ten powinien trwać do 5-6 minut.
W kuchence mikrofalowej: Wystarczy zerwać folię i w zależności od mocy mikrofalówki podgrzewać od 1,5 do 3 minut.
Tradycyjnie: Wyjmij zawartość pudełka i umieść w garnku.