Menu
- PoniedziałekPon
18.01
- WtorekWt
19.01
- ŚrodaŚr
20.01
- CzwartekCzw
21.01
- PiątekPt
22.01
- SobotaSob
23.01
Śniadanie
Owsianka z karmelizowanym jabłkiem i orzechami laskowymi
II Śniadanie
Zapiekane warzywa korzeniowe oraz dynia z miodem i tymiankiem podane z sosem jogurtowym z miętą
Obiad
Pieczone nuggetsy z kurczaka w płatkach kukurydzianych z kuskusem i zielonym groszkiem oraz surówką z marchewki i jabłka
Podwieczorek
Sałatka z jaśminowego ryżu, dyni, ciecierzycy i prażonego sezamu
Kolacja
Frittata z duszonymi porami i suszonymi pomidorami
Śniadanie
Twarożek z kaparami, słupki warzyw oraz chleb ze słonecznikiem i zielonym masłem
II Śniadanie
Tajska zupa curry z kurczakiem
Obiad
Polędwiczka wieprzowa w sosie grzybowym z kaszą jęczmienną oraz surówką z czerwonej kapusty
Podwieczorek
Baton energetyczny
Kolacja
Ryż z jabłkami i cynamonem z jogurtem greckim
Śniadanie
Pasta jajeczna z awokado, pomidory koktajlowe, chleb żytni na zakwasie z masłem ziołowym
II Śniadanie
Ciasteczka bakaliowe z ananasem i maliną liofilizowaną
Obiad
Pastitsio makaronowe z indykiem, cukinią i papryką w sosie pomidorowym ze świeżymi sałatami
Podwieczorek
Kisiel truskawkowy z tapioką, jogurtem naturalnym oraz orzechami nerkowca
Kolacja
Gulasz z białej fasoli po toskańsku z pieczywem pszenno żytnim
Śniadanie
Musli dr Birchera z owocami oraz świeżą miętą
II Śniadanie
Smoothie szpinak-banan-śliwka suszona
Obiad
Gulasz wołowy z kawałkami dyni piżmowej, ryż basmati w kurkumie, ogórki kiszone
Podwieczorek
Sałatka z serem camembert, winogronem, selerem naciowym i sosem cumberland
Kolacja
Buraczane pęczotto z serem feta oraz pestkami dyni
Śniadanie
Cynamonowo - kakaowa jaglanka z orzechami i pomarańczą
II Śniadanie
Krem z buraków i wiśni z prażonymi migdałami
Obiad
Dorsz z pary w sosie szpinakowym z pieczonymi ziemniakami oraz surówką z selera
Podwieczorek
Pudding chia z owocami i miętą
Kolacja
Szakszuka z pieczarkami, papryką, fasolą, oliwkami i nasionami słonecznika
Śniadanie
Cynamonowo - kakaowa jaglanka z orzechami i pomarańczą
II Śniadanie
Krem z buraków i wiśni z prażonymi migdałami
Obiad
Kurczak grillowany w tymianku i przyprawach w sosie szpinakowym z pieczonymi ziemniakami oraz surówką z selera
Podwieczorek
Pudding chia z owocami i miętą
Kolacja
Szakszuka z pieczarkami, papryką, fasolą, oliwkami i nasionami słonecznika
- PoniedziałekPon
16.11
- WtorekWt
17.11
- ŚrodaŚr
18.11
- CzwartekCzw
19.11
- PiątekPt
20.11
- SobotaSob
21.11
Śniadanie
Pasta z groszku i awokado z pieczywem graham i warzywami
II Śniadanie
Korzenne gruszki z kremem z mascarpone i posypką z komosy
Obiad
Schabowe roladki w sosie śliwkowym, risotto a'la milanese, surówka z marchewki i jabłka
Śniadanie
Kawowa owsianka z papają i jagodami goji
II Śniadanie
Sałatka z szynką dojrzewającą, winogronem, słonecznikiem, marynowaną mozzarellą i pomarańczowym sosem winegret
Obiad
Szaszłyk drobiowy, frytki z warzyw korzeniowych, sos jogurtowo-ziołowy
Śniadanie
Szaszłyk drobiowy, frytki z warzyw korzeniowych, sos jogurtowo-ziołowy
II Śniadanie
Bowl warzywno-owocowy
Obiad
Strogonow drobiowy z papryką, plackami szpinakowymi i jogurtem greckim
Śniadanie
Omlet czekoladowy z musem malinowym i bitą śmietaną z ricotty
II Śniadanie
Krem z pieczonych białych warzyw z pesto z rukoli i posypką gryczaną
Obiad
Pieczona polędwiczka wieprzowa w leśnym sosie grzybowo-jałowcowym, puree chrzanowe, buraczki na ciepło
Śniadanie
Paprykowa rolada z ziołowym twarożkiem i warzywami
II Śniadanie
Fit bajaderka
Obiad
Pieczony łosoś w sosie kaparowym, kasza bulgur, fit colesław
Śniadanie
Paprykowa rolada z ziołowym twarożkiem i warzywami
II Śniadanie
Fit bajaderka
Obiad
Pieczony łosoś w sosie kaparowym, kasza bulgur, fit colesław
- PoniedziałekPon
18.01
- WtorekWt
19.01
- ŚrodaŚr
20.01
- CzwartekCzw
21.01
- PiątekPt
22.01
- SobotaSob
23.01
Śniadanie
Owsianka z karmelizowanym jabłkiem i orzechami laskowymi b/l
II Śniadanie
Zapiekane warzywa korzeniowe oraz dynia z miodem i tymiankiem podane z bezlaktozowym sosem jogurtowym z miętą
Obiad
Pieczone nuggetsy z kurczaka w płatkach kukurydzianych z kuskusem i zielonym groszkiem oraz surówką z marchewki i jabłka
Podwieczorek
Sałatka z jaśminowego ryżu, dyni, ciecierzycy i prażonego sezamu
Kolacja
Frittata z duszonymi porami i suszonymi pomidorami b/l
Śniadanie
Bezlaktozowy twarożek z kaparami, słupki warzyw oraz chleb ze słonecznikiem i zielonym masłem b/l
II Śniadanie
Tajska zupa curry z kurczakiem
Obiad
Polędwiczka wieprzowa w sosie grzybowym z kaszą jęczmienną oraz surówką z czerwonej kapusty b/l
Podwieczorek
Baton energetyczny b/l
Kolacja
Ryż z jabłkami i cynamonem z jogurtem greckim bez laktozy
Śniadanie
Pasta jajeczna z awokado, pomidory koktajlowe, chleb żytni na zakwasie z masłem ziołowym b/l
II Śniadanie
Ciasteczka bakaliowe z ananasem i maliną liofilizowaną b/l
Obiad
Pastitsio makaronowe z indykiem, cukinią i papryką w sosie pomidorowym ze świeżymi sałatami b/l
Podwieczorek
Kisiel truskawkowy z tapioką, jogurtem naturalnym bez laktozy oraz orzechami nerkowca b/l
Kolacja
Gulasz z białej fasoli po toskańsku z pieczywem pszenno żytnim
Śniadanie
Musli dr Birchera z owocami oraz świeżą miętą b/l
II Śniadanie
Smoothie szpinak-banan-śliwka suszona
Obiad
Gulasz wołowy z kawałkami dyni piżmowej, ryż basmati w kurkumie, ogórki kiszone
Podwieczorek
Sałatka z serem camembert, winogronem, selerem naciowym i sosem cumberland
Kolacja
Buraczane pęczotto z serem feta bez laktozy oraz pestkami dyni b/l
Śniadanie
Cynamonowo - kakaowa jaglanka z orzechami i pomarańczą b/l
II Śniadanie
Krem z buraków i wiśni z prażonymi migdałami
Obiad
Dorsz z pary w sosie szpinakowym bez laktozy z pieczonymi ziemniakami oraz surówką z selera b/l
Podwieczorek
Pudding chia z owocami i miętą b/l
Kolacja
Szakszuka z pieczarkami, papryką, fasolą, oliwkami i nasionami słonecznika
Śniadanie
Cynamonowo - kakaowa jaglanka z orzechami i pomarańczą b/l
II Śniadanie
Krem z buraków i wiśni z prażonymi migdałami
Obiad
Kurczak grillowany w tymianku i przyprawach w sosie szpinakowym bez laktozy z pieczonymi ziemniakami oraz surówką z selera b/l
Podwieczorek
Pudding chia z owocami i miętą b/l
Kolacja
Szakszuka z pieczarkami, papryką, fasolą, oliwkami i nasionami słonecznika
- PoniedziałekPon
16.11
- WtorekWt
17.11
- ŚrodaŚr
18.11
- CzwartekCzw
19.11
- PiątekPt
20.11
- SobotaSob
21.11
Śniadanie
Pasta z groszku i awokado z pieczywem graham i warzywami
II Śniadanie
Korzenne gruszki z kremem sernikowym i posypką z komosy b/l
Obiad
Schabowe roladki w sosie śliwkowym, risotto a'la milanese, surówka z marchewki i jabłka b/l
Śniadanie
Kawowa owsianka z papają i jagodami goji b/l
II Śniadanie
Sałatka z szynką dojrzewającą, winogronem, słonecznikiem, marynowaną mozzarellą i pomarańczowym sosem winegret b/l
Obiad
Szaszłyk drobiowy, frytki z warzyw korzeniowych, sos jogurtowo-ziołowy b/l
Śniadanie
Granola z jogurtem multiwitamina b/l
II Śniadanie
Bowl warzywno-owocowy
Obiad
Strogonow drobiowy z papryką, plackami szpinakowymi i jogurtem greckim b/l
Śniadanie
Omlet czekoladowy z musem malinowym i bitą śmietaną z jogurtu greckiego b/l
II Śniadanie
Krem z pieczonych białych warzyw z pesto z rukoli i posypką gryczaną b/l
Obiad
Pieczona polędwiczka wieprzowa w leśnym sosie grzybowo-jałowcowym, puree chrzanowe, buraczki na ciepło b/l
Śniadanie
Paprykowa rolada z ziołowym twarożkiem i warzywami b/l
II Śniadanie
Fit bajaderka
Obiad
Pieczony łosoś w sosie kaparowym, kasza bulgur, fit colesław b/l
Śniadanie
Paprykowa rolada z ziołowym twarożkiem i warzywami b/l
II Śniadanie
Fit bajaderka
Obiad
Pieczony łosoś w sosie kaparowym, kasza bulgur, fit colesław b/l
- PoniedziałekPon
18.01
- WtorekWt
19.01
- ŚrodaŚr
20.01
- CzwartekCzw
21.01
- PiątekPt
22.01
- SobotaSob
23.01
Śniadanie
Owsianka z karmelizowanym jabłkiem i orzechami laskowymi b/g
II Śniadanie
Zapiekane warzywa korzeniowe oraz dynia z miodem i tymiankiem podane z sosem jogurtowym z miętą
Obiad
Pieczone nuggetsy z kurczaka w płatkach kukurydzianych z kaszą jaglaną i zielonym groszkiem oraz surówką z marchewki i jabłka b/g
Podwieczorek
Sałatka z jaśminowego ryżu, dyni, ciecierzycy i prażonego sezamu
Kolacja
Frittata z duszonymi porami i suszonymi pomidorami
Śniadanie
Twarożek z kaparami, słupki warzyw oraz chleb bezglutenowy i zielone masło
II Śniadanie
Tajska zupa curry z kurczakiem
Obiad
Polędwiczka wieprzowa w sosie grzybowym z kaszą gryczaną białą oraz surówką z czerwonej kapusty b/g
Podwieczorek
Baton energetyczny b/g
Kolacja
Ryż z jabłkami i cynamonem z jogurtem greckim
Śniadanie
Pasta jajeczna z awokado, pomidory koktajlowe, chleb bezglutenowy z masłem ziołowym
II Śniadanie
Bezglutenowe ciasteczka bakaliowe z ananasem i maliną liofilizowaną
Obiad
Pastitsio makaronowe z indykiem, cukinią i papryką w sosie pomidorowym ze świeżymi sałatami b/g
Podwieczorek
Kisiel truskawkowy z tapioką, jogurtem naturalnym oraz orzechami nerkowca
Kolacja
Gulasz z białej fasoli po toskańsku z pieczywem bezglutenowym
Śniadanie
Musli dr Birchera z owocami oraz świeżą miętą b/g
II Śniadanie
Smoothie szpinak-banan-śliwka suszona
Obiad
Gulasz wołowy z kawałkami dyni piżmowej, ryż basmati w kurkumie, ogórki kiszone
Podwieczorek
Sałatka z serem camembert, winogronem, selerem naciowym i sosem cumberland
Kolacja
Buraczane gryczotto z serem feta oraz pestkami dyni b/g
Śniadanie
Cynamonowo - kakaowa jaglanka z orzechami i pomarańczą
II Śniadanie
Krem z buraków i wiśni z prażonymi migdałami
Obiad
Dorsz z pary w sosie szpinakowym z pieczonymi ziemniakami oraz surówką z selera
Podwieczorek
Pudding chia z owocami i miętą
Kolacja
Szakszuka z pieczarkami, papryką, fasolą, oliwkami i nasionami słonecznika
Śniadanie
Cynamonowo - kakaowa jaglanka z orzechami i pomarańczą
II Śniadanie
Krem z buraków i wiśni z prażonymi migdałami
Obiad
Kurczak grillowany w tymianku i przyprawach w sosie szpinakowym z pieczonymi ziemniakami oraz surówką z selera
Podwieczorek
Pudding chia z owocami i miętą
Kolacja
Szakszuka z pieczarkami, papryką, fasolą, oliwkami i nasionami słonecznika
- PoniedziałekPon
16.11
- WtorekWt
17.11
- ŚrodaŚr
18.11
- CzwartekCzw
19.11
- PiątekPt
20.11
- SobotaSob
21.11
Śniadanie
Pasta z groszku i awokado z pieczywem bezglutenowym i warzywami
II Śniadanie
Korzenne gruszki z kremem z mascarpone i posypką z komosy
Obiad
Schabowe roladki w sosie śliwkowym, risotto a'la milanese, surówka z marchewki i jabłka
Śniadanie
Sałatka z szynką dojrzewającą, winogronem, słonecznikiem, marynowaną mozzarellą i pomarańczowym sosem winegret
II Śniadanie
Sałatka z szynką dojrzewającą, winogronem, słonecznikiem, marynowaną mozzarellą i pomarańczowym sosem winegret
Obiad
Szaszłyk drobiowy, frytki z warzyw korzeniowych, sos jogurtowo-ziołowy
Śniadanie
Granola z jogurtem multiwitamina b/g
II Śniadanie
Bowl warzywno-owocowy
Obiad
Strogonow drobiowy z papryką, plackami szpinakowymi i jogurtem greckim b/g
Śniadanie
Omlet czekoladowy z musem malinowym i bitą śmietaną z ricotty b/g
II Śniadanie
Krem z pieczonych białych warzyw z pesto z rukoli i posypką gryczaną
Obiad
Pieczona polędwiczka wieprzowa w leśnym sosie grzybowo-jałowcowym, puree chrzanowe, buraczki na ciepło
Śniadanie
Paprykowa rolada z ziołowym twarożkiem i warzywami b/g
II Śniadanie
Fit bajaderka b/g
Obiad
Pieczony łosoś w sosie kaparowym, kasza jaglana, fit colesław b/g
Śniadanie
Paprykowa rolada z ziołowym twarożkiem i warzywami b/g
II Śniadanie
Fit bajaderka b/g
Obiad
Pieczony łosoś w sosie kaparowym, kasza jaglana, fit colesław b/g
- PoniedziałekPon
18.01
- WtorekWt
19.01
- ŚrodaŚr
20.01
- CzwartekCzw
21.01
- PiątekPt
22.01
- SobotaSob
23.01
Śniadanie
Owsianka z karmelizowanym jabłkiem i orzechami laskowymi diab.
II Śniadanie
Słupki warzyw podane z płatkami migdałów i sosem jogurtowo-ziołowym
Obiad
Pieczone nuggetsy z kurczaka w płatkach gryczanych z kaszą pęczak i zielonym groszkiem oraz surówką z marchewki i jabłka diab.
Podwieczorek
Sałatka z brązowego ryżu, dyni, ciecierzycy i prażonego sezamu diab.
Kolacja
Frittata z duszonymi porami i suszonymi pomidorami
Śniadanie
Twarożek z kaparami, słupki warzyw oraz chleb graham i zielone masło
II Śniadanie
Tajska zupa curry z kurczakiem diab.
Obiad
Polędwiczka wieprzowa w sosie grzybowym z kaszą jęczmienną oraz surówką z czerwonej kapusty
Podwieczorek
Baton energetyczny diab.
Kolacja
Brązowy ryż z jabłkami i cynamonem z jogurtem greckim diab.
Śniadanie
Pasta jajeczna z awokado, pomidory koktajlowe, chleb żytni na zakwasie z masłem ziołowym
II Śniadanie
Ciasteczka orzechowe z maliną liofilizowaną diab.
Obiad
Pastitsio makaronowe z indykiem, cukinią i papryką w sosie pomidorowym ze świeżymi sałatami diab.
Podwieczorek
Sałatka grecka z sosem vinegret
Kolacja
Gulasz z białej fasoli po toskańsku z pieczywem graham
Śniadanie
Musli dr Birchera z owocami oraz świeżą miętą diab.
II Śniadanie
Zielony koktajl diab.
Obiad
Gulasz wołowy z kawałkami dyni piżmowej, ryż brązowy w kurkumie, ogórki kiszone diab.
Podwieczorek
Sałatka z serem camembert, selerem naciowym i sosem jogurtowo-ziołowym diab.
Kolacja
Szpinakowe pęczotto z serem feta oraz pestkami dyni diab.
Śniadanie
Cynamonowo - kakaowa jaglanka z orzechami i pomarańczą
II Śniadanie
Krem pomidorowy diab.
Obiad
Dorsz z pary w sosie szpinakowym z ziemniakami z wody oraz surówką z selera diab.
Podwieczorek
Bułka grahamka z serkiem śmietankowym i łososiem wędzonym podana ze szpinakiem i rukolą diab.
Kolacja
Szakszuka z pieczarkami, papryką, fasolą, oliwkami i nasionami słonecznika
Śniadanie
Cynamonowo - kakaowa jaglanka z orzechami i pomarańczą
II Śniadanie
Krem pomidorowy diab.
Obiad
Kurczak grillowany w sosie szpinakowym z kaszą bulgur oraz surówką z selera diab.
Podwieczorek
Bułka grahamka z serkiem śmietankowym i łososiem wędzonym podana ze szpinakiem i rukolą diab.
Kolacja
Szakszuka z pieczarkami, papryką, fasolą, oliwkami i nasionami słonecznika
- PoniedziałekPon
18.01
- WtorekWt
19.01
- ŚrodaŚr
20.01
- CzwartekCzw
21.01
- PiątekPt
22.01
- SobotaSob
23.01
Śniadanie
Owsianka z karmelizowanym jabłkiem i orzechami laskowymi
II Śniadanie
Zapiekane warzywa korzeniowe oraz dynia z miodem i tymiankiem podane z sosem jogurtowym z miętą
Obiad
Pieczone kotlety z tofu wędzonego z kuskusem i zielonym groszkiem oraz surówką z marchewki i jabłka
Podwieczorek
Sałatka z jaśminowego ryżu, dyni, ciecierzycy i prażonego sezamu
Kolacja
Frittata z duszonymi porami i suszonymi pomidorami
Śniadanie
Twarożek z kaparami, słupki warzyw oraz chleb ze słonecznikiem i zielonym masłem
II Śniadanie
Tajska zupa curry z tofu
Obiad
Kotleciki z zielonym groszkiem w sosie grzybowym z kaszą jęczmienną oraz surówką z czerwonej kapusty
Podwieczorek
Baton energetyczny
Kolacja
Ryż z jabłkami i cynamonem z jogurtem greckim
Śniadanie
Pasta jajeczna z awokado, pomidory koktajlowe, chleb żytni na zakwasie z masłem ziołowym
II Śniadanie
Ciasteczka bakaliowe z ananasem i maliną liofilizowaną
Obiad
Pastitsio makaronowe z pieczarkami, cukinią i papryką w sosie pomidorowym ze świeżymi sałatami
Podwieczorek
Kisiel truskawkowy z tapioką, jogurtem naturalnym oraz orzechami nerkowca
Kolacja
Gulasz z białej fasoli po toskańsku z pieczywem pszenno żytnim
Śniadanie
Musli dr Birchera z owocami oraz świeżą miętą
II Śniadanie
Smoothie szpinak-banan-śliwka suszona
Obiad
Kotlety jajeczne w sosie musztardowym, ryż basmati w kurkumie, ogórki kiszone
Podwieczorek
Sałatka z serem camembert, winogronem, selerem naciowym i sosem cumberland
Kolacja
Buraczane pęczotto z serem feta oraz pestkami dyni
Śniadanie
Cynamonowo - kakaowa jaglanka z orzechami i pomarańczą
II Śniadanie
Krem z buraków i wiśni z prażonymi migdałami
Obiad
Kotlety z ciecierzycy z brokułem w sosie szpinakowym z pieczonymi ziemniakami oraz surówką z selera
Podwieczorek
Pudding chia z owocami i miętą
Kolacja
Szakszuka z pieczarkami, papryką, fasolą, oliwkami i nasionami słonecznika
Śniadanie
Cynamonowo - kakaowa jaglanka z orzechami i pomarańczą
II Śniadanie
Krem z buraków i wiśni z prażonymi migdałami
Obiad
Kotlety z ciecierzycy z brokułem w sosie szpinakowym z pieczonymi ziemniakami oraz surówką z selera
Podwieczorek
Pudding chia z owocami i miętą
Kolacja
Szakszuka z pieczarkami, papryką, fasolą, oliwkami i nasionami słonecznika
- PoniedziałekPon
16.11
- WtorekWt
17.11
- ŚrodaŚr
18.11
- CzwartekCzw
19.11
- PiątekPt
20.11
- SobotaSob
21.11
Śniadanie
Pasta z groszku i awokado z pieczywem graham i warzywami
II Śniadanie
Korzenne gruszki z kremem z mascarpone i posypką z komosy
Obiad
Kotlety z ciecierzycy z brokułem w sosie śliwkowym, risotto a'la milanese, surówka z marchewki i jabłka
Śniadanie
Kawowa owsianka z papają i jagodami goji
II Śniadanie
Sałatka z ciecierzycą, winogronem, słonecznikiem, marynowaną mozzarellą i pomarańczowym sosem winegret
Obiad
Szaszłyk z tofu, frytki z warzyw korzeniowych, sos jogurtowo-ziołowy
Śniadanie
Granola z jogurtem multiwitamina
II Śniadanie
Bowl warzywno-owocowy
Obiad
Strogonow warzywny z papryką i zielonym groszkiem, plackami szpinakowymi i jogurtem greckim
Śniadanie
Omlet czekoladowy z musem malinowym i bitą śmietaną z ricotty
II Śniadanie
Krem z pieczonych białych warzyw z pesto z rukoli i posypką gryczaną
Obiad
Kotlety z zielonego groszku w leśnym sosie grzybowo-jałowcowym, puree chrzanowe, buraczki na ciepło
Śniadanie
Paprykowa rolada z ziołowym twarożkiem i warzywami
II Śniadanie
Fit bajaderka
Obiad
Kotlety z batata w sosie kaparowym, kasza bulgur, fit colesław
Śniadanie
Paprykowa rolada z ziołowym twarożkiem i warzywami
II Śniadanie
Fit bajaderka
Obiad
Kotlety z batata w sosie kaparowym, kasza bulgur, fit colesław
- PoniedziałekPon
18.01
- WtorekWt
19.01
- ŚrodaŚr
20.01
- CzwartekCzw
21.01
- PiątekPt
22.01
- SobotaSob
23.01
Śniadanie
Owsianka z karmelizowanym jabłkiem i orzechami laskowymi
II Śniadanie
Zapiekane warzywa korzeniowe oraz dynia z miodem i tymiankiem podane z sosem jogurtowym z miętą
Obiad
Pieczone kotlety z dorsza z kuskusem i zielonym groszkiem oraz surówką z marchewki i jabłka
Podwieczorek
Sałatka z jaśminowego ryżu, dyni, ciecierzycy i prażonego sezamu
Kolacja
Frittata z duszonymi porami i suszonymi pomidorami
Śniadanie
Twarożek z kaparami, słupki warzyw oraz chleb ze słonecznikiem i zielonym masłem
II Śniadanie
Tajska zupa curry z tofu
Obiad
Kotleciki z zielonym groszkiem w sosie grzybowym z kaszą jęczmienną oraz surówką z czerwonej kapusty
Podwieczorek
Baton energetyczny
Kolacja
Ryż z jabłkami i cynamonem z jogurtem greckim
Śniadanie
Pasta jajeczna z awokado, pomidory koktajlowe, chleb żytni na zakwasie z masłem ziołowym
II Śniadanie
Ciasteczka bakaliowe z ananasem i maliną liofilizowaną
Obiad
Pastitsio makaronowe z sandaczem, cukinią i papryką w sosie pomidorowym ze świeżymi sałatami
Podwieczorek
Kisiel truskawkowy z tapioką, jogurtem naturalnym oraz orzechami nerkowca
Kolacja
Gulasz z białej fasoli po toskańsku z pieczywem pszenno żytnim
Śniadanie
Musli dr Birchera z owocami oraz świeżą miętą
II Śniadanie
Smoothie szpinak-banan-śliwka suszona
Obiad
Kotlety jajeczne w sosie musztardowym, ryż basmati w kurkumie, ogórki kiszone
Podwieczorek
Sałatka z serem camembert, winogronem, selerem naciowym i sosem cumberland
Kolacja
Buraczane pęczotto z serem feta oraz pestkami dyni
Śniadanie
Cynamonowo - kakaowa jaglanka z orzechami i pomarańczą
II Śniadanie
Krem z buraków i wiśni z prażonymi migdałami
Obiad
Dorsz z pary w sosie szpinakowym z pieczonymi ziemniakami oraz surówką z selera
Podwieczorek
Pudding chia z owocami i miętą
Kolacja
Szakszuka z pieczarkami, papryką, fasolą, oliwkami i nasionami słonecznika
Śniadanie
Cynamonowo - kakaowa jaglanka z orzechami i pomarańczą
II Śniadanie
Krem z buraków i wiśni z prażonymi migdałami
Obiad
Dorsz z pary w sosie szpinakowym z pieczonymi ziemniakami oraz surówką z selera
Podwieczorek
Pudding chia z owocami i miętą
Kolacja
Szakszuka z pieczarkami, papryką, fasolą, oliwkami i nasionami słonecznika
- PoniedziałekPon
25.11
- WtorekWt
26.11
- ŚrodaŚr
27.11
- CzwartekCzw
28.11
- PiątekPt
29.11
- SobotaSob
30.11
Śniadanie
Słonecznikowa pasta z buraka z pieczywem pumpernikiel i warzywami
II Śniadanie
Jogurt straciatella z płatkami owsianymi, gruszką i orzechami włoskimi
Obiad
Grillowany łosoś w sosie jogurtowo-ziołowym, pieczone ziemniaki, surówka z marchwi i gruszki
Śniadanie
Owsianka kokosowa z musem z kiwi, grysem malinowym i sezamem
II Śniadanie
Wege panna cotta z domową frużeliną z owoców leśnych
Obiad
Wege pulpety w sosie meksykańskim, ryż z fasolą pinto, salsa pico
Śniadanie
Święto - brak dostaw
II Śniadanie
Święto - brak dostaw
Obiad
Święto - brak dostaw
Śniadanie
Śniadaniowe quasadillas wegetariańskie
II Śniadanie
Sałatka z batatami pieczonymi, granatem, serem feta i cytrynowym sosem vinegret
Obiad
Kotlety z czerwonej soczewicy w lekkim sosie grzybowym, zielone kluski śląskie, surówka z czerwonej kapusty
Śniadanie
Ryż na mleku z prażonym jabłkiem, jogurtem i cynamonem
II Śniadanie
Sałatka z jajkiem, ogórkiem, kukurydzą, sosem i grzankami
Obiad
Ziołowy dorsz z pieca w sosie cytrynowym, soczewica i brokuł na parze
Śniadanie
Ryż na mleku z prażonym jabłkiem, jogurtem i cynamonem
II Śniadanie
Sałatka z jajkiem, ogórkiem, kukurydzą, sosem i grzankami
Obiad
Ziołowy dorsz z pieca w sosie cytrynowym, soczewica i brokuł na parze
Sprawdź co przygotowaliśmy dla Ciebie w tym tygodniu.
Do przygotowywania zdrowych posiłków w cateringu dietetycznym FitKurier wykorzystujemy produkty, warzywa i owoce w większości od lokalnych producentów. Wszystkie zdrowe posiłki które dla Ciebie przygotowujemy mają bardzo wyrazisty i naturalny smak.
W jaki sposób podgrzać moją dietę pudełkową?
Zanurzenie pudełka w gorącej wodzie: Do garnka z wrzącą wodą zanurz pudełko. Proces ten powinien trwać do 5-6 minut.
W kuchence mikrofalowej: Wystarczy zerwać folię i w zależności od mocy mikrofalówki podgrzewać od 1,5 do 3 minut.
Tradycyjnie: Wyjmij zawartość pudełka i umieść w garnku.